Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Mohamad Hakim Yusuf, Khalifah Allah

Lilypie First Birthday tickers

Perjuangan yang indah tetapi sukar

Lilypie Breastfeeding tickers

Thursday, February 17, 2011

Stok EBM

Setelah menyusun EBM ikut bulan, didapati banyak stok Bulan 1 hari tu masa tengah berpantang 1 ke 2 bulan. Memang berkobar-kobar buat stok sebab org kata kalau pump ajer x direct feed susu cepat kering. Walaupun secara mental saya tak percaya pendapat itu, namun secara perasaan saya terguris dan risau juga.
Well, actually rezeki Yusuf di tangan Tuhan, who are we as human to determine how long and how many it is? yang penting D.U.I.T, Doa, Usaha, Ilmu dan Tawakal.  Don't ever u listen words from people who shallow knowledge. Umpama lagu Glee " Don't stop, believing, Hold on to that feeling"
Believe in God, feeling with your hearts




1 plastik tumpang simpan rumah member huhu. Esok wajib beli deep freezer

7 comments:

  1. yeay.. nak beli dah.. seronok tgk susu byk2 siap asingkan ikut plastik lagi.. nana tgk farah sarakids ni simpan stok cane.. leh jimat space..

    http://www.sarakids.com/blog/?p=5017

    ReplyDelete
  2. Nnti share gambo freezer, nnti i pon tempek mine
    Baru tau u dh x direct bf ek?

    ReplyDelete
  3. Kak Su, kalu pkai yang ikat pkai getah cam ner nak susun nyer

    ReplyDelete
  4. alhamdullah...murah rzki yusuf....jimat duet ibu..hikhikhikhik

    ReplyDelete
  5. wahh nk follow cara sarakid laa

    ReplyDelete
  6. BAGUS nana! seronok k.fiza tgk stok susu byk..
    k.fiza rugi coz time pntang tak stat wat stok
    stat buat hanye bile nk stat keje..rugi mmg rugi...hehehhe yup betui, jgn ikot sgt ckp org..k.fiza kt ofis ni, ade je mate2 org tnye nape smpan susu lam peti opis...k.fiza booo layan je hahha

    ReplyDelete
  7. huk aloh... sibuk nk tanya. faham2 sendiri jela kan kak fiza.
    kt opis sy dorg sronok tgk susu sy haha
    sbb dorag mcm amazed jugak susu sy byk.

    ReplyDelete