Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Mohamad Hakim Yusuf, Khalifah Allah

Lilypie First Birthday tickers

Perjuangan yang indah tetapi sukar

Lilypie Breastfeeding tickers

Sunday, March 6, 2011

Perancang kehamilan

Sambungan http://nana-sweetangel.blogspot.com/2011/03/rancang-keluarga.html

Saya dah ambil suntikan perancang kehamilan yang depo.... (x ingat nama)
Suntikan ni kena ambil waktu kita sedang bendera merah.
Cucuknya di ass.
Sakitnya lebikh kurang sama dengan suntikan ATT waktu pregnan dulu- Kebas kaki 2hari, lenguh2 badan.
Side effect yang dialami - Kurang darah bendera merah, keguguran rambut, bertambah berat badan huhu

adeh stresssss

6 comments:

  1. kak shud pun amik ni kan.. tak pela, kena mkn kalsium. lepas beranak, rmbut mmg akan gugur selalu..

    ReplyDelete
  2. Owh akak makan ke pil kalsium?
    Sy mcm nk mkn B complex sbb asyik penat. Tp b-complex ni leh buat kita gemuk
    huhu

    ReplyDelete
  3. bape kosnya??
    jgn stress naa..

    ReplyDelete
  4. Free je kak farra :)
    Pergi kt klinik kesihatan ibu dan anak

    ReplyDelete
  5. nana, k.fiza amek vitamin b-complex shaklee tu, so far mkn x naik bdn, mkn byk mcm biase je, coz kite breastfeed kan? kalo fully bf ni x naik bdn kan? :)

    ReplyDelete
  6. Kak Fiza rajin berjaga malam huhu
    bgun tidur pun awal.
    Memangla badan kurus
    saya ni malas sikit nk berjaga malam huhu
    Makan memang x pernah diet. Makin bertambah adala
    Ni dah ambik suntikan perancang memang ada effect bertambah berat badan. Kalau ambik b -complex lg2la bertambah berat nya wuuuuaaaa

    ReplyDelete